top of page
  • Writer's pictureDaisy

Dewan makan malam tahunan

Updated: Mar 13, 2020


Kuala Lumpur merupakan sebuah tempat yang paling heboh di Malaysia. Ia juga sebuah kawasan metropolitan yang terbesar diseluruh Malaysia. Kuala Lumpur juga sangat terkenal sebagai tempat untuk mengadakan majlis pertunangan, pernikahan , majlis perkahwinan dan lain lain kerana kedudukannya yang strategik.Vida Bukit Ceylon merupanya sebuah bangunan pejabat yang amat menarik dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan yang moden dan canggih. Terdapat pelbagai dewan dan ruangan yang boleh disewa di dalam bangunan ini dan maksima tetamu dianggarkan boleh mencecah sehingga 200 orang untuk susunan bankuet berserta dengan majlis buffet. Dewan tersebut terletak di tingkat 22 dengan pemandangan yang sangat indah dan menakjubkan.

 Selain digunakan untuk majlis perkahwinan, dewan ini juga boleh digunakan untuk seminar, persidangan dan mesyuarat. Vida Bukit Ceylon mempunyai dua dewan, iaitu dewan kecil dan dewan besar. Kebiasaannya ianya bergantung kepada berapa besar ruang yang diperlukan oleh penyewa. Kebanyakkan penyewa sering menyewa dewan ini untuk mengadakan makan malam tahunan (Annual Dinner) dan mengadakan parti diruangan tersebut.
Vida Bukit Ceylon, Event Space KL

Selain digunakan untuk majlis perkahwinan, dewan ini juga boleh digunakan untuk seminar, persidangan dan mesyuarat. Vida Bukit Ceylon mempunyai dua dewan, iaitu dewan kecil dan dewan besar. Kebiasaannya ianya bergantung kepada berapa besar ruang yang diperlukan oleh penyewa. Kebanyakkan penyewa sering menyewa dewan ini untuk mengadakan makan malam tahunan (Annual Dinner) dan

mengadakan parti diruangan tersebut.Vida Bukit Ceylon merupanya sebuah bangunan pejabat yang amat menarik dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan yang moden dan canggih. Terdapat pelbagai dewan dan ruangan yang boleh disewa di dalam bangunan ini dan maksima tetamu dianggarkan boleh mencecah sehingga 200 orang untuk susunan bankuet berserta dengan majlis buffet. Dewan tersebut terletak di tingkat 22 dengan pemandangan yang sangat indah dan menakjubkan.
Vida Bukit Ceylon, Event Space KL

113 views0 comments

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page